Снимките на Джулиан Васер

Джулиан Васер започва своята кариера в бюрото на Асошиейтед прес, в столицата Вашингтон. Преди да се превърне в популярен звезден фотограф, той снима криминални сцени за отдела на медията. След като служи във Военноморския флот в Сан Диего, Джулиан Васер започва работа като фотограф в Time Magazine в Лос Анджелис, като снима материали за Time, Life и Fortune.

Неговите снимки се появяват като корици на Time, Newsweek и People и други списания по света. Снима още за Vanity Fair, TV Guide, Paris Match, Der Spiegel, Oggi, Hello, Playboy, Elle, Vogue и GQ, а кадрите му са приети в изложби, галерии и музеи. Неговите снимки от живота в Лос Анджелис, могат да се видят в книгата му The Way We Were.

Плажовете на Рио 70 – те години

Ще ви върнем в далечната 1978 г. и ще ви припомним едно горещо лято – такова, каквото може да бъде само в Рио де Жанейро, бразилската Ривиера в зората на туризма.

Автор на снимките е канадският фотограф Blake W. Smith. Той ни показва красивите гледки на плажа Копакабана, сред бразилски нимфи, тълпи и възхитени туристи.

Стари снимки на Венеция

Венеция – един от най-емблематичните градове в Италия и света. Известен със свойте гондоли, канали, филмови фестивали и галерии, той е символ на култура и романтика.

Разгледайте уникални черно бели-снимки от далечната 1851 г. до 60 – те години на XX век.

Times Square през годините

Един от най-известните площади в света e Таймс Скуеър, намиращ се в Манхатън, Ню Йорк (САЩ). Той e пресечна точка на „Бродуей“ и Седмо авеню. Разгледайте снимките и вижте как се променя външният му вид от 1870 година до днес.

Емблематични световни градове преди и сега

Промените се случват непрекъсното около нас. Новите технологии главоломно променят света ни. Вижте как са се променили някои от големите световни градове в миналото и днес.