Джейн Мансфийлд

Американската актриса от киното и театъра, носител на наградите Златен Глобус, Theatre World Award и Golden Laurel. Джейн Мансфийлд (истинско име е Вера Джейн Палмър) е родена на 19-ти април 1933-та година в град Брин Моур щата Пенсилвания, САЩ. През 1953-та година на Джейн Мансфийлд за първи път се появява на сцената на театъра, след като изиграва малка роля в пиесата на Артър Милър Death of a Salesman.

По стъпките на своя идол – Мерилин Монро – и Джейн Мансфийлд се снима за списание Плейбой, през 1955. През същата година тя дебютира на сцената на театър Pasadena Playhouse във Female Jungle.
Има завидното IQ от 163 точки, а самата тя винаги се шегува по този повод: ..за съжаление, мъжете обичат само моите 95-60-90…

Плажовете на Рио 70 – те години

Ще ви върнем в далечната 1978 г. и ще ви припомним едно горещо лято – такова, каквото може да бъде само в Рио де Жанейро, бразилската Ривиера в зората на туризма.

Автор на снимките е канадският фотограф Blake W. Smith. Той ни показва красивите гледки на плажа Копакабана, сред бразилски нимфи, тълпи и възхитени туристи.

Стари снимки на Венеция

Венеция – един от най-емблематичните градове в Италия и света. Известен със свойте гондоли, канали, филмови фестивали и галерии, той е символ на култура и романтика.

Разгледайте уникални черно бели-снимки от далечната 1851 г. до 60 – те години на XX век.

Times Square през годините

Един от най-известните площади в света e Таймс Скуеър, намиращ се в Манхатън, Ню Йорк (САЩ). Той e пресечна точка на „Бродуей“ и Седмо авеню. Разгледайте снимките и вижте как се променя външният му вид от 1870 година до днес.

Емблематични световни градове преди и сега

Промените се случват непрекъсното около нас. Новите технологии главоломно променят света ни. Вижте как са се променили някои от големите световни градове в миналото и днес.